Wed. Jul 15th, 2020

Диети

Кето диетата е многу позната меѓу бодибилдерите, кои точно во пролетните месеци “ја ВАЈААТ” нивната дефиниција за бодибилдинг натпреварите. Сите мускули, тетивите, вени треба да... Read More
Зелената диета е направено врз принципот на лакто-вегетаријанска исхрана за оние кои првенствено сакаат детоксикација и уз пат да симнат на тежина. Бидејќи е богата... Read More
Оваа диета пред се е наменета за оние кои имаат некакви проблеми со срцето. Заради добрите резултати и отсуство на несакани последици, се почесто ја... Read More