Tue. Jan 19th, 2021

Lifestyle

Природно е дека пристигнувањето на топлите денови буди љубов кон активности на отворено. Без разлика дали станува збор за одбојка на плажа, возење велосипед или само... Read More
Една од најчесто изложените теми во списанијата за фитнес е познатиот индекс на маснотии на телото и како да се утврди. Прво и најважно –... Read More
Губењето тежина е голем проблем за многумина, а оние кои се најупорни и посветени за постигнување на таа цел, сигурно ќе успеат. Но, за што ретко... Read More
Гинекомастијата е најчеста бенигна зголемување на жлачното ткиво на дојката кај мажите, што е последица на нерамнотежа помеѓу естрогенот (естрадиол) и тестостерон (зголемување на естрогенот,... Read More
Најчесто, постигнувањето и одржувањето на здравјето и добрата форма се чини дека е сложена и тешка цел да се постигне, но правилната и урамнотежена диета... Read More
Скарлет Јохансон се чини дека е совршена жена! Барем кога станува збор за формулата за убавина на античките Грци! Откријте колку сте блиску до совршенството на многу... Read More
Ирскиот ММА-борец Конор Мек Грегор експресно го победи легендарниот американски Доналд Сероне на Главниот настан UFC 246 во Лас Вегас и најубаво го одбележа неговото... Read More