Tue. Jan 19th, 2021

Убавина

Една од најчесто изложените теми во списанијата за фитнес е познатиот индекс на маснотии на телото и како да се утврди. Прво и најважно –... Read More
Губењето тежина е голем проблем за многумина, а оние кои се најупорни и посветени за постигнување на таа цел, сигурно ќе успеат. Но, за што ретко... Read More
Најчесто, постигнувањето и одржувањето на здравјето и добрата форма се чини дека е сложена и тешка цел да се постигне, но правилната и урамнотежена диета... Read More
Скарлет Јохансон се чини дека е совршена жена! Барем кога станува збор за формулата за убавина на античките Грци! Откријте колку сте блиску до совршенството на многу... Read More
Влажен ден и друга капка пот се лизна надолу по вратот додека трчавте и дневната рутина повторно ја претворивте во испотен тренинг. Мислите ли колку... Read More
Дали сакате да се откажете од пушењето? Ние ви нудиме начин оваа одлука да не влијае на вашето тело! Постојат бројни причини зошто да се... Read More
Френк Зeјн (роден во 1942 година) е една од боди-билдинг-легендите, трикратен мр. Олимпија, наставник (предавал математика и хемија во средно училиште) и завршил магистерски студии... Read More