Tue. May 24th, 2022

Убавина

Влажен ден и друга капка пот се лизна надолу по вратот додека трчавте и дневната рутина повторно ја претворивте во испотен тренинг. Мислите ли колку... Read More
Дали сакате да се откажете од пушењето? Ние ви нудиме начин оваа одлука да не влијае на вашето тело! Постојат бројни причини зошто да се... Read More
Френк Зeјн (роден во 1942 година) е една од боди-билдинг-легендите, трикратен мр. Олимпија, наставник (предавал математика и хемија во средно училиште) и завршил магистерски студии... Read More
Постојат луѓе кои се задоволни со тежината, али не се задоволни со процентот на мастите во телото. Ова е повеќе проблем на мажите, али се... Read More
Неисхранетост, стрес, недостаток на вежбање, генетски предиспозиции и хормонални флуктуации сите играат важна улога во формирањето на целулитот. Мислењата на експертите за причините за целулитот... Read More
Мажите максимално се трудат да изгледаат што подобро кога е летната сезона, но многумина не успеваат да ги остварат своите планови и на почетокот од... Read More