Tue. May 24th, 2022

Убавина

Пред се ве советуваме да отидете на професонален фризер за секоја нагла промена во бојата на вашата коса. Сепак еве неколку корисни совети од нас:... Read More
Жените долго се бореле со препарати за бришење на шминката, бидејќи често им донесувале повеќе штета од корист. Проблем е како да се најде соодветен... Read More
Според предностите почестото користење на пеглата покрај тоа што овозможува брза и постојана фризура има и негативни страни, бидејќи го оштетува влакното. За да ја... Read More
Кога последен пат сте го исчистиле вешиот несесер и сте ги фрлиле старите производи? Не се сеќавате? Тогаш сега е идеално време да го направите... Read More
Размислете колку долго во тоалетното плакарче имате некои козметички препарати што воопшто не ги користите. Дерматолозите направија спосок од пет производи што се сосема непотребни... Read More
Негата на стапала не одзема многу време, а ни пари, затоа немојте да ги запоставите. Некој од третманите, како што се пилингот и средувањето на... Read More