Sat. May 30th, 2020

Фитнес дисциплини

Многу често во нашиот секојдневен разговор наидуваме на терминот “стил” на пливање. Користењето на овој термин е погрешно, бидејќи секој пливач има свој начин на... Read More
Тае Бо е уникатна комбинација од Тае Квон До, бокс, карате и аеробик, создадена од неверојатниот Били Бленкс. Тоа се вежби кои ве учат како... Read More
Гледајќи на бенефициите што ги носи тренингот во различни периоди од денот, утринскиот тренинг е вистински шампион со бескрајно повеќе позитивни ефекти во споредба со... Read More
Барате забавен начин за да бидете во форма? Тогаш земете го јажето и започнете да скокате. Скокањето на јаже е интензивна кардио активност, која ќе... Read More
Бодибилдинг (Body- building) или Телоградба е плански, составен и траен процес на хипертрофија, дефиниција на мускулниот систем и телесна симетрија. Лицата кои се занимаваат со... Read More