Wed. Sep 27th, 2023

Опис на вежби

Претпоставувам дека некои немаат пристап до тегови и единствените опции за тренинг се најчесто вежби за телесна тежина. Некои од овие вежби можат да послужат како... Read More
Мртво кревање е една од интегралните вежби на која било програма за вежбање и е основна вежба кога станува збор за тренинг  на грб задниот... Read More
Ако ви снема креативност во тренингот со рацете и сакате да ги охрабрите мускулите на раката да растат, ве советуваме да пробате флексија на бицепс на Зотман со тегови. Оваа... Read More
Со оглед на моменталната состојба на одредени места од луѓето се бара да бидат изолирани во своите домови. Затоа, луѓето кои сакаат да продолжат со трнинг... Read More
Доколку сакате поголем обим на надлактицата,пренасочете го вниманието од бицепс кон трицепс. Задниот дел на раката сочинува 60% од нејзината вкупна мускулатура“. Додадете ги овие... Read More
Важен дел од рутината за тренингот за време на изолацијата е да се одржи креативноста и оригиналноста. Во овој поглед, сè е дозволено – сè додека... Read More
На многумина тренинг во домот е можно само ако тоа не бара дополнителни средства кои поседуваат ги поседуваат теретаните – затоа што многу не ги... Read More