Wed. Jun 29th, 2022

Опис на вежби

Метаболичките фитнес вежби се брзи вежби со висок интензитет, кои траат многу кратко, но го предизвикуваат вашиот кардиоваскуларен капацитет, со што го ставаат вашиот метаболизам... Read More
Она што за мажите е тренинг на бицепс и гради, подеднакво висок приоритет на дамите им претставува задникот. Токму поради големата желба за голем и... Read More