Tue. May 24th, 2022

Опис на вежби

Ако сте почетник во вежбањето дефинитивно не треба да ги изоставите склековите во своите тренинзи. Не е важно колку долго вежбате и кои се вашите... Read More
Триатлонот како многу напорен спорт, се состои од 3 дисциплини: пливање,велосипедизам и трчање, посебно се користат потполно различни серии на движења со активација на различни... Read More