Tue. May 24th, 2022

Опис на вежби

Кога сите во моментов сме затворени дома поради пандемијата што се шири не сме во можност да одиме во теретана, но со присуство на различни... Read More
Во оваа прилика, сакаме да ви ги презентираме сите вежби за гради, што можете да ги направите во теретана, за да ги развиете градните мускули.... Read More
Можете да стигнете до рамен стомак со континуиран тренинг од само десет минути дневно. Обидете се да вежбате со ова видео. Побарајте партнер или партнер... Read More
Неколку вежби со кои ќе ги тонирате мускулите на рацете , односно надлактицата, познати народски како „свдбарка“. Инструкторката по фитнес Ребека Луиз ќе ви покаже... Read More