Tue. May 24th, 2022

Опис на вежби

Склекот е одлична вежба која ги активира и градните мускули и мускулите на рамената како и трицепсот. Многумина не знаат дека стандадните склекови имаат многу... Read More
Ова вежба морате да ја правите ако сакате силен и голем грб. Романското мртво кревање веројатно е една од најдобрите евжби за зацврстување и тренирање... Read More
Веројатно мислите како и поголемиот дел на мажи, дека јогата и теретаната не се споивли работи и дека јогата преставува друг вид на тренинг за... Read More
Уверете се сами, повеќето од нас имат најдобри намери кога се работи за одложувањето во теретана. Сепак, незгодно е што животот понекогаш сам по себе... Read More
Склековите се дефинитивно најпопуларни и најомилени вежби од проста причина што се едноставни, имаат одлично влијание на телото и можат да се прават насекаде. Скелковите... Read More
Мајк Мо, актер и професионален борач, ја доби честа да глуми Брус Ли во најновото филмско остварување на Квентин Тарентино. Мајк објаснил дека 3 месеци... Read More