Sat. Aug 8th, 2020

Програми за вежбање

Листовите кај најголем број вежбачи е најтврдоглав мускул група, кој се спротивставува на стимулацијата и напредокот. Тие се можеби најнеинтересни за тренинзите затоа што вежбите што... Read More
За побрзо симнување вишок килограми, за вас подготвивме уште еден видео ТАБАТА тренинг. Почнете веднаш и резултатите ќе се покажат.... Read More
Табата тренинг значи совршен сет на вежби за губење на тежината. Вие само треба да го користите за 4 минути на ден. Тренингот е тестиран... Read More
Човеков кој ќе го видите на видеово е професионален бодибилдер кој целиот свој живот го посветил на тренинзи, вежби и усовршување на човечкото тело. Перез... Read More
„Split“ е филм кој стана вистински хит, а ѕведата Џејмс Макавој ги покажа сите актерски таленти така што беа протумачени преку 12 различни личности. Сега... Read More
Бицепс преб е вежба без конкуренција, најпочитувана и “најкул” вежба која ниту еден единствен бодибилдинг професионалец ниту пак фитнес рекреативец нема да ја пропушти. Но,... Read More
Триесет и девет годишниот Роли Винклер е професионален бодибилдер по потекло од островот Куракао. Тој е навистина познат по своите прекрасно развиени трицепси и е... Read More