Tue. Jul 14th, 2020

Програми за вежбање

Цел на тренингот: Дефиниција на мускулите,топење на поткожното масно ткиво. Облик на работа: Странични мускули. Времетраење на тренингот: околу 75 минути. Одмор: Помеѓу серија 45-60... Read More