Tue. Sep 29th, 2020

Програми за вежбање

Триесет и девет годишниот Роли Винклер е професионален бодибилдер по потекло од островот Куракао. Тој е навистина познат по своите прекрасно развиени трицепси и е... Read More
Човекот со најразвиените нозете никогаш видени се зборови кои директно укажуваат на неповторливата бодибилдинг легенда, американскиот бодибилдер кој многу пати настапуваше на Мистер Олимпија а... Read More
Иако може ви се чини дека вежбањето е последното нешто што сакате да го направите по раѓањето, еве неколку причини зошто би можеле да го... Read More
Може не сте чуле за пирамида систем тренингот, но ако подолго време вежбате, шансите се големи дека барем еднаш сте направиле дел од обуката од... Read More
Ви откриваме уште една тренинг програма како да направите фантастичен грб како Флекс Вилер. Овој американски бодибилдер има победено на многу натпреварувања како Арнолд Класик... Read More
Тој е една од иконите на бодибилдингот, Кевин Леврон во својата 12 годишна кариера освои 12 натпревари вклучувајќи 2 на Арнолд Класик. Тој освои второто... Read More
Кардио вежбите се одличен начин да го зачувате вашето срце здраво, но и да ја одржите вашата линија. Помагаат за согорување на калории, слабеење, намалување... Read More
Тренинг Ова е тренинг програма на Декстер Џексон еднаш прогласен за Мистер Олимпија во 2008 година и има многу други титули на Арнолд Класик, Аустралијан... Read More
Гигантите од 180 килограми што влечат авиони и возови, кои трчаат со оптоварувања кои обичниот човек не може ни да замисли да ги подигне, физички... Read More