Tue. Jul 14th, 2020

Програми за вежбање

Сквотовите се без сомнение најефективни вежби за развивање на долниот дел од телото и масивни нозе речиси е невозможно да се добијат без да се... Read More
Овој тренинг е дизајниран за да овозможи големи бицепси какви што има филмската ѕвезда и фитнес иконата Вин Дизел. Тренингот го започнува со две вежби... Read More
Бицепсите спаѓаат се меѓу најатрактивните мускулни групи кај мажите. Иако нивниот тренинг изгледа многу едноставно – со користење на само еден прегиб, за вистински успех... Read More
Марзија Принц е број 1 фитнес модел во светот. Покрај тоа таа е професионален тренер, фитнес инструктор, и нутриционист. Таа е многу позната во фитнес... Read More
Покрај тоа што е еден од главните физички атрибути на повеќето жени, развиените мускули на задникот во исто време се и гарантирана сила и подвижност... Read More
Хамер прегиб е најпрактикувана вежба во светот на бодибилдингот за масовни бицепси. Како Кинг Конг разбеснет во Менхетен, уште еден странски гигант пристигна во Големото... Read More
Овие едноставни и лесни вежби се идеални за постари лица или помлади кои не се активни. Ќе ви помогнат да се размрдате и да ги... Read More
Ако преферирате совршено машко тело тогаш сигурно имате слушнато за Лазар Ангелов! Тој е еден од најпознатите фитнес модели на денешницата кога станува збор за... Read More