Wed. Sep 30th, 2020

Uncategorized

Едноставно: За 2 лица. Време на подотовка 5мин. Ако кофеинот е синоним за добар утрински почеток, тогаш можете да ги пробате ова овес со кафе. Најдоброто... Read More
Времето  кога се прави истегнување е клучен за ефектот што ќе го остави на мускулите. Врвните стручњаци одговараат на ова прашање : „Секогаш истегнувајте се после тренинг, никогаш... Read More
ПРЕДНОСТИ Со оваа вежба, ќе го зајакнете долниот дел од телото, и ќе ја добиете потребната кондиција за следната физичка активност. Особено за тие што патат... Read More
Многу од нас ќе стави на голем број на килограми во текот на зимските празници, и вистинското прашање е што се случува со мускулите, по... Read More
Здравствените придобивки од кисела зелка ја вклучуваат неговата способност да го подобри вашето дигестивно здравје , да ја зголеми циркулацијата на крвта, да го заштити... Read More
Несомнено е дека издржливоста и кардио-васкуларниот капацитет е од клучно значење за боречките вештини. Без добра кондиција во боречките вештини практично доаѓате на почетничко ниво.... Read More