ИЗОТОНИЧНИ ПИЈАЛОЦИ

ISO PLUS® – ИЗОТОНИЧЕН СПОРТСКИ НАПИТОК !
ISO PLUS® е внимателно составен концентрат во прав за подготовка на изотоничен пијалок кој интензивно и до максимален степен го хидрира телото, ги нормализира нивото водата и електролитите за време и после тренингот.
ISO PLUS® е специјална формула која е збогатена со Л-карнитин и Л-глутамин, што уште повеќе дава поддршка на телото за време на интензивните тренинзи. Додадени се и витамини и минерали, поради нивната зголемена загуба во телото за време на тренинзите.
ISO PLUS®, поради неговиот состав и квалитет, е особено ценет и препорачан од страна на професионални спортисти !
ХИДРАТАЦИЈА И РЕГЕНЕРАЦИЈА НА ТЕЛОТО
Една порција од пијалакот обезбедува избалансирана доза на витамини, што претставува приближно 20% од препорачаната дневна потрошувачка. Изотоничниот пијалок, како резултат на неговата оптимална сличност со телесните течности, содржината на јагленохидрати и концентрацијата на електролити, многу побрзо и поефикасно го хидрира телото и ја намалува жедта од обичната вода. А со тоа и придонесува за одржување на електролитниот баланс на телото, што е од суштинско значење за правилно функционирање.
Пијалокот се препорачува за сите активни спортисти ( велосипедсти, атлетичари, пливачи, триатлонци, сите боречки вештини, тенис, сквош, голф; тимски натпревари (фудбал, ракомет, кошарка, одбојка, рагби, хокеј) и други).
ПОСЕГНЕТЕ ПО ISO PLUS® ИНТЕНЗИВНОТО ОСВЕЖУВАЊЕ И ДАДЕТЕ СЕ ОД СЕБЕ !
НАМЕНЕТ ЗА ИЗДРЖЛИВОСТ И ХИДРАТАЦИЈА !

Проверете