Tue. Jan 26th, 2021

Уредник

Секој што влегува во процес на губење на вишокот килограми, секогаш треба да има за цел да изгуби вишок маснотии, притоа зачувувајќи го мускулот. Но, како... Read More
Енергијата што ја добиваме од храната е потребна за живот, така што чувството на глад е нормален физиолошки одговор на недостаток на тоа. Телото има вградени... Read More
Градењето мускули е едноставна работа. Едноставно – но не и лесно. Потребни се само неколку основни чекори што се лесни за разбирање. Но, упорното, долготрајно, редовно спроведување на... Read More
Едноставно кажано, внесот на протеини ја стимулира синтезата на протеините во мускулите, процес што предизвикува мускулна адаптација и раст. Студиите потврдија дека конзумирањето на 40 g... Read More
Едноставно 2 лица 1 мин Долго време се борев, целосно неоправдано, против идејата да пробам десерти што се прават во микробранова печка. Идејата да испечам нешто... Read More
Кога зборуваме за здраво и силно тело, мора пред сè и најважно да се поврземе со исхраната. Правилната и добро балансирана исхрана е основа на здравјето... Read More
Кога станува збор за градење на мускулна маса и сила, еден од клучните фактори е зачестеноста на тренингот. Без разлика дали тренирате мускул еднаш неделно со... Read More
Доколку сакате целосно да го промените изгледот и да изгубите 10 килограми, покрај добра волја, потребен ви е и лимон! Оваа диета брзо топи килограми... Read More