Tue. Jul 14th, 2020

Уредник

Верувајте ни, можете да јадете без здебелување и да ги помрднувате дупките во ременот. Само треба да ги следите следниве совети за детоксикација за да ги... Read More
Времето  кога се прави истегнување е клучен за ефектот што ќе го остави на мускулите. Врвните стручњаци одговараат на ова прашање : „Секогаш истегнувајте се после тренинг, никогаш... Read More
Многумина од нас за Велигден ќе подготвуваат премногу варени јајца, сепак, колку долго можат да траат пред да се расипат? Варените јајца можат да се... Read More
Важен дел од рутината за тренингот за време на изолацијата е да се одржи креативноста и оригиналноста. Во овој поглед, сè е дозволено – сè додека... Read More
На многумина тренинг во домот е можно само ако тоа не бара дополнителни средства кои поседуваат ги поседуваат теретаните – затоа што многу не ги... Read More
Кога спортски сали и фитнес центри не се достапни за нас, повеќето имаат проблем да се мотивираат да работат нешто дома. Ова е особено точно за... Read More