Wed. Jul 15th, 2020
Најдобри резултати во лекувањето на проблемот со дебелината и целулитот може да се постигне со комбинирање на неколку различни методи! Прекумерната тежина е еден од... Read More
Недоволно вежбање, исхрана со ниска содржина на нутриенти и хормоналните и генетските фактори можат да влијаат на цврстината на коските и придонесуваат за нивно слабеење... Read More
Во денешниот лавиринтот на спортски додатоци, тешко е да се одлучи што да се купи, во која форма (таблети, капсули, течност, прав, …) и како... Read More
Цел на тренингот: Дефиниција на мускулите,топење на поткожното масно ткиво. Облик на работа: Странични мускули. Времетраење на тренингот: околу 75 минути. Одмор: Помеѓу серија 45-60... Read More
Триатлонот како многу напорен спорт, се состои од 3 дисциплини: пливање,велосипедизам и трчање, посебно се користат потполно различни серии на движења со активација на различни... Read More
За некои луѓе се вели дека се “спортски тип”, додека за некои се вели дека се “анти-спортски”. Што точно подразбира тоа? “Спортски тип” е лицето... Read More
Пристапници за стекнување на мускулна маса и мускулест изглед често може да се видат во ноќните реклами, но за жал, овие одлики не може да... Read More