Sat. Jan 16th, 2021
Исправната диета и соодветно дозирана физичка активност е „клучот“ за постигнување и одржување на посакуваната тежина и убаво, дефинирано тело. Мислам дека сите знаеме некаде дека... Read More
Секој сака големи и силни подлактици. Тие не доаѓаат до израз како бицепс или трицепс, но сепак се важни. Ако видиме човек со голема надлактица, но со... Read More
Повеќето луѓе се обучени да избегнуваат храна богата со маснотии и да избираат производи со малку маснотии при купување – за ваков вид дезинформации, во... Read More
Рамниот и цврст стомак е показател за добро здравје. Рамниот, цврст стомак не само што е естетски привлечен, туку е индикатор и на здравјето затоа... Read More
Без разлика дали тренирате сила или работите на мускулна маса, мојот предлог е да го комбинирате тренингот со трицепс со тренингот на градите, а за... Read More
Клучно е да не го допирате лицето! Сите оние кои вежбаа во теретана пред вонредната состојба, како и оние кои планираа да започнат, секако со... Read More
Кога станува збор тренинзи, нема многу разлика кога станува збор за избор на вежби, без разлика дали се работи за помлади вежби или за постари. Тренингот... Read More
Куркумата за слабеење е моќен начин да ја достигнете саканата тежина и да изгубите вишок килограми. Еве совети како да го искористите сето тоа, па пробајте... Read More
Не е ни чудо што куркумата ги исполнува страниците на научните списанија секој месец. Овој безвременски лек, со потекло од Азија, има корисен ефект врз работата... Read More