Sun. Jan 17th, 2021
Не е ни чудо што куркумата ги исполнува страниците на научните списанија секој месец. Овој безвременски лек, со потекло од Азија, има корисен ефект врз работата... Read More
Градењето мускули е едноставна работа. Едноставно – но не и лесно. Потребни се само неколку основни чекори кои се лесно разбирливи. Но, упорното, долготрајно, редовно спроведување на овие... Read More
Зимата веќе пристига и времето е идеално за во теретана, за работа на „маса“. Ако сакате да се здебелите, има ли подобар период?! сите овие прослави, студот... Read More
Ако сте сериозен вежбач, секако ве интересира како диетата може да ви помогне да ги постигнете целите за фитнес. Правилата на исхрана пред тренингот се исто толку важни... Read More
Фокусот на тренингот е поделен на надворешен и внатрешен. Надворешниот фокус е фокус на објектот што се ракува (на пример, фокус на тегови што ги креваме),... Read More
Можеби знаете некого или и самите сте биле, или сте поддржувач на таквата практика – чаша или две пиво по тренинг под оправдување на алтернативен... Read More