Tue. Apr 13th, 2021

Анкети

Дали сте пробале Бета-аланин?

 • Не (92%, 24 Гласови)
 • Да (8%, 2 Гласови)

Вкупно гласачи: 26

Почетен датум: 24/02/2021 @ 16:33
Краен датум: No Expiry

Кога претпочитате да тренирате

 • Попладне (47%, 14 Гласови)
 • Касно во вечерните часови (30%, 9 Гласови)
 • Претпладне (23%, 7 Гласови)

Вкупно гласачи: 30

Почетен датум: 28/01/2021 @ 23:10
Краен датум: No Expiry

Дали носите заштитна маска во теретана

 • Не (71%, 71 Гласови)
 • Да (29%, 29 Гласови)

Вкупно гласачи: 100

Почетен датум: 05/11/2020 @ 09:32
Краен датум: No Expiry

Дали сте користеле Гејнери?

 • Не (62%, 8 Гласови)
 • ДА (38%, 5 Гласови)

Вкупно гласачи: 13

Почетен датум: 17/10/2020 @ 09:34
Краен датум: No Expiry

Дали употребувате КРЕАТИН?

 • Не (68%, 15 Гласови)
 • ДА (32%, 7 Гласови)

Вкупно гласачи: 22

Почетен датум: 20/09/2020 @ 09:49
Краен датум: No Expiry

 Page 1 of 3  1  2  3  »