Tue. Feb 7th, 2023

Исхрана

Саут Бич Исхрана е уште една диета која добива се поголем број на следбеници. Како што се наведува на официјалниот сајт, “план на исхрана на... Read More
Секое тело има своја pH вредност, а тоа е ацидо-базната рамнотежа предуслов за здравјето. PH вредноста е мерка на алкалност, киселост на супстанцијата . Балансираниот... Read More
  Во последните десет години, јавноста е буквално полна со информации за разни диети и нивните позитивни ефекти на прекумерна тежина, да се вратиме во... Read More