Sat. Feb 27th, 2021

Совети

Пред сè, запрашајте се која е вашата цел: губење тежина или маснотии? Разликата е голема, а подолу можете да ги прочитате 5-те клучни разлики во овие... Read More
Магнус Лигдабк е личен тренер и нутриционист кој може да се пофали дека соработува со некои од најголемите холивудски starsвезди и нивните врвни резултати. Овој шведски... Read More
Секој што некогаш се обидел да изгуби неколку вишок килограми, знае дека за секој посериозен и одржлив резултат, потребно е да внимавате што се јаде,... Read More
Сеопфатна, здрава и добро организирана диета е главниот адут за секоја рутина за вежбање. Сепак, кардиоваскуларната издржливост, односно вежбањето за нејзино градење, бара рамнотежа на специјални... Read More
Секој што влегува во процес на губење на вишокот килограми, секогаш треба да има за цел да изгуби вишок маснотии, притоа зачувувајќи го мускулот. Но, како... Read More
Енергијата што ја добиваме од храната е потребна за живот, така што чувството на глад е нормален физиолошки одговор на недостаток на тоа. Телото има вградени... Read More
Кога зборуваме за здраво и силно тело, мора пред сè и најважно да се поврземе со исхраната. Правилната и добро балансирана исхрана е основа на здравјето... Read More
Исправната диета и соодветно дозирана физичка активност е „клучот“ за постигнување и одржување на посакуваната тежина и убаво, дефинирано тело. Мислам дека сите знаеме некаде дека... Read More