Tue. May 24th, 2022

Совети

Магнус Лигдабк е личен тренер и нутриционист кој може да се пофали дека соработува со некои од најголемите холивудски starsвезди и нивните врвни резултати. Овој шведски... Read More
Секој што некогаш се обидел да изгуби неколку вишок килограми, знае дека за секој посериозен и одржлив резултат, потребно е да внимавате што се јаде,... Read More
Сеопфатна, здрава и добро организирана диета е главниот адут за секоја рутина за вежбање. Сепак, кардиоваскуларната издржливост, односно вежбањето за нејзино градење, бара рамнотежа на специјални... Read More
Секој што влегува во процес на губење на вишокот килограми, секогаш треба да има за цел да изгуби вишок маснотии, притоа зачувувајќи го мускулот. Но, како... Read More
Енергијата што ја добиваме од храната е потребна за живот, така што чувството на глад е нормален физиолошки одговор на недостаток на тоа. Телото има вградени... Read More
Кога зборуваме за здраво и силно тело, мора пред сè и најважно да се поврземе со исхраната. Правилната и добро балансирана исхрана е основа на здравјето... Read More
Исправната диета и соодветно дозирана физичка активност е „клучот“ за постигнување и одржување на посакуваната тежина и убаво, дефинирано тело. Мислам дека сите знаеме некаде дека... Read More
Куркумата за слабеење е моќен начин да ја достигнете саканата тежина и да изгубите вишок килограми. Еве совети како да го искористите сето тоа, па пробајте... Read More