Sat. Jul 31st, 2021

Тренинг

Претпоставувам дека некои немаат пристап до тегови и единствените опции за тренинг се најчесто вежби за телесна тежина. Некои од овие вежби можат да послужат како... Read More
Тренингот на отворено е сè попопуларна активност, но како што растат температурите, мора да се внимава тренингот на свеж воздух да биде безбеден. Тренингот на... Read More
Во современиот свет, ние правиме многу помалку физички активности отколку порано. Всушност, физичката активност неопходна за одржување на добро здравје не е доволно застапена. Во неодамнешната стручна... Read More
Без разлика дали тренирате во теретана или дома, повеќето од нас имаат одредена рутина што ја следиме. Човечкото тело има одлична способност да се прилагоди и... Read More
Мртво кревање е една од интегралните вежби на која било програма за вежбање и е основна вежба кога станува збор за тренинг  на грб задниот... Read More
Фитнесот е спорт што го практикуваат многу голем број луѓе, па според тоа, има многу голем број на погрешни толкувања, лоши информации и – митови... Read More
Стандардната варијанта на мртво кревање е една од вежбите што дефинитивно треба да бидат вклучени во програмата за тренинг на секоја личност, без оглед на целта на... Read More
Тренингот за сила е исклучително важна алка во подобрувањето на вашата општа физичка состојба, а за жените овој вид тренинг е многу повеќе. Покрај здравствените придобивки... Read More
Без оглед на програмата за вежби што ја спроведувате, секој треба да се придржува до одредени основни правила и принципи за да обезбеди континуиран напредок... Read More