Sun. May 28th, 2023

Тренинг

Дали ви е мистерија зошто луѓето вежбаат наутро?  Зарем не ја гледате поентата во тоа да станете наутро , а потоа да одите на тренинг? Затоа подготвивме статија за вас која... Read More
Се повеќе вежбачи се свртуваат кон тренинзите со сопственото тело – без тегови, опрема или помагала. Општо мислење е дека ако сакате координирано, флексибилно, мобилно и... Read More
Дали конечно добивте членска книшка во теретана? Секоја чест! Ако одите во нова теретана, но сте малку нервозни поради тоа, не грижете се. Речиси сите се малку збунети... Read More
Дефицитот на калории е неопходен фактор за слабеење и топење на мускулното ткиво. Сепак, многумина сакаат да ја зголемат мускулната маса, што бара вишок калории. Дали мислите... Read More
Секој што сака да се врати на спортот по корона мора да биде сигурен дека болеста не оставила последици врз срцето и белите дробови. Со... Read More
Без разлика дали вашата цел е да се добиете на мускулна маса, да изгубите тежина, да ја зголемите силата или само да ја одржите вашата... Read More
Луѓето кои сакаат ефикасно да ослабат веќе на влезот во фитнес центарот се соочени со дилема: Дали е подобар кардио или тренинзите за сила? Дали ќе... Read More