Tue. Sep 26th, 2023

Тренинг

Зависници од адреаналин , пристигнаа топлите денови, сонцето е високо на небото, условите се идеални !!! Да тргнеме од почеток, за сите вас кои сте... Read More
Обликувањето на стомачните мускули за многумина претставува најтешкиот предизвик, но со соодветна исхрана и со вежбање на стомачните мускули нема да биде проблем. Без разлика... Read More
Ако сте почетник во вежбањето дефинитивно не треба да ги изоставите склековите во своите тренинзи. Не е важно колку долго вежбате и кои се вашите... Read More
Мртво кревање (Deadlift) е вистинска кралица на сите вежби со тегови, на повеќето луѓе им е нејасен фактот дека изведбата на мртвото кревање изгледа прилично... Read More
1. Зголемете го калорискиот внес и број на оброци Прво и основно правило е кога сакаме да се здебелиме да се јаде почесто и повеќе.... Read More
Веднаш штом ќе се спомене зборот диета, на повеќето луѓе прво нешто што ќе им падне на ум ќе биде губење на тежината. Сепак, под... Read More
Нордиското одење е релативно нов облик на телесна активност кое денес се почесто се јавува во рекреативните програми на сите старостни групи. Од година во... Read More