Thu. Feb 2nd, 2023

Тренинг

Цел на тренингот: Дефиниција на мускулите,топење на поткожното масно ткиво. Облик на работа: Странични мускули. Времетраење на тренингот: околу 75 минути. Одмор: Помеѓу серија 45-60... Read More
Триатлонот како многу напорен спорт, се состои од 3 дисциплини: пливање,велосипедизам и трчање, посебно се користат потполно различни серии на движења со активација на различни... Read More
За некои луѓе се вели дека се “спортски тип”, додека за некои се вели дека се “анти-спортски”. Што точно подразбира тоа? “Спортски тип” е лицето... Read More
Ќе ви донесеме планови за диети врз основа на 24 часа за подобро согорување на мастите. Рано наутро кардио тренинг 1. 6-7 h: дупло еспресо... Read More