Sun. Jun 4th, 2023

Тренинг

За некои луѓе се вели дека се “спортски тип”, додека за некои се вели дека се “анти-спортски”. Што точно подразбира тоа? “Спортски тип” е лицето... Read More
Ќе ви донесеме планови за диети врз основа на 24 часа за подобро согорување на мастите. Рано наутро кардио тренинг 1. 6-7 h: дупло еспресо... Read More