Thu. Jun 8th, 2023

Совети за вежбање

Ако сте решиле да ослабете, тогаш треба да знаете што да избегнувате. Експертите издвоија пет работи. Не мислете на вежбањето само како обврска Ако вежбањето е... Read More
Планот за тренинзи за мускулна маса генерално се прави за период од 6-8 недели, зависи од брзината на адаптација на мускулите и телото на промените. Обично... Read More
Да, точно е – луѓето обично почнуваат да вежбаат пред летото (за да добијат подобро тело), ​​а потоа полека забораваат на тоа до крајот на... Read More
Истегнувањето и постигнувањето оптимална флексибилност се неопходен дел од тренингот во секој спорт. Ова е особено важно за боречките вештини како џиу џицу или ММА. Сепак, многумина сметаат... Read More
Сè има почетна точка во животот, а за  кревање и бодибилдинг, тоа е приземје – едноставно нема шанси да започнете од средината или одозгора. Па, сметајте дека ова е... Read More
Кога зборуваме за музика, знаеме дека одредена околност бара одредена јачина, брзина, ритам итн. Музиката може да биде моќна алатка за стимулирање на работната способност, може... Read More
Слабеење: утрински и вечерни тренинзи Кога зборуваме за спорт за губење на тежината, тогаш при изборот помеѓу утрински и вечерни тренинзи, мора да ја земете предвид, пред... Read More
Фитнес и лето? Првиот дел од годината привршува, а за повеќето тоа значи планирање летни одмори, летни сезонски работни места, лудо трошење време подалеку од сценаријата... Read More