Tue. May 24th, 2022

Совети за вежбање

Во морето од гуруа кој секојдневно се појавуваат на форуми, на јутјуб и сл. човек може многу лесно да се изгуби во многуте совети во... Read More
Колку пати сте размислувале за тоа како да се зачлените во фитнес-центар но недостатокот на време ве спречува? Работите прекувремено, на смени и не можете... Read More
Се чини дека бодибилдинг-светот е во вечната потрага за најефективниот начин како да се намалат телесните масти, но во исто време да се задри добиената... Read More
Несоодветна облека, лоша исхрана, претерување во вежбањето… Ова се некои од грешките кои ги правиме во текот на фитнес вежбањето. Се повеќе и повеќе луѓе... Read More
Трчањето е без сомнение една од најдобрите одлуки што ќе може да ги донесете во живот. Ќе ви помогне да ја намалите вашата телесната тежина,... Read More
Луѓе кои никогаш во својот живот не вежбале, обично ни самите не знаат како да започнат со физички активности. Како да се најде активност која... Read More
1. Зголемете го калорискиот внес и број на оброци Прво и основно правило е кога сакаме да се здебелиме да се јаде почесто и повеќе.... Read More
Веднаш штом ќе се спомене зборот диета, на повеќето луѓе прво нешто што ќе им падне на ум ќе биде губење на тежината. Сепак, под... Read More
1. Дали вработените во фитнес центрите има академско образование и искуство кога станува збор за тренирање? Ако немаат завршено ДИФ ( Факултет за физичка култура)... Read More