Thu. Aug 11th, 2022

Совети за вежбање

Трчањето е без сомнение една од најдобрите одлуки што ќе може да ги донесете во живот. Ќе ви помогне да ја намалите вашата телесната тежина,... Read More
Луѓе кои никогаш во својот живот не вежбале, обично ни самите не знаат како да започнат со физички активности. Како да се најде активност која... Read More
1. Зголемете го калорискиот внес и број на оброци Прво и основно правило е кога сакаме да се здебелиме да се јаде почесто и повеќе.... Read More
Веднаш штом ќе се спомене зборот диета, на повеќето луѓе прво нешто што ќе им падне на ум ќе биде губење на тежината. Сепак, под... Read More
1. Дали вработените во фитнес центрите има академско образование и искуство кога станува збор за тренирање? Ако немаат завршено ДИФ ( Факултет за физичка култура)... Read More
Постојат неколку едноставни правила како престојот во заеднички простор да ни биде поудобен, во овој случај омилениот фитнес центар. По правило постарите членови веќе имаат... Read More
Ќе ви донесеме планови за диети врз основа на 24 часа за подобро согорување на мастите. Рано наутро кардио тренинг 1. 6-7 h: дупло еспресо... Read More