Sun. Jun 4th, 2023

Совети за вежбање

1. Дали вработените во фитнес центрите има академско образование и искуство кога станува збор за тренирање? Ако немаат завршено ДИФ ( Факултет за физичка култура)... Read More
Постојат неколку едноставни правила како престојот во заеднички простор да ни биде поудобен, во овој случај омилениот фитнес центар. По правило постарите членови веќе имаат... Read More
Ќе ви донесеме планови за диети врз основа на 24 часа за подобро согорување на мастите. Рано наутро кардио тренинг 1. 6-7 h: дупло еспресо... Read More