Thu. Oct 6th, 2022

Совети за вежбање

Дали конечно добивте членска книшка во теретана? Секоја чест! Ако одите во нова теретана, но сте малку нервозни поради тоа, не грижете се. Речиси сите се малку збунети... Read More
Секој што сака да се врати на спортот по корона мора да биде сигурен дека болеста не оставила последици врз срцето и белите дробови. Со... Read More
Без разлика дали вашата цел е да се добиете на мускулна маса, да изгубите тежина, да ја зголемите силата или само да ја одржите вашата... Read More
Луѓето кои сакаат ефикасно да ослабат веќе на влезот во фитнес центарот се соочени со дилема: Дали е подобар кардио или тренинзите за сила? Дали ќе... Read More
Секојдневното практикување јога му носи на телото и на умот оптимални услови за здравје, релаксација и мир Кога некој ќе спомне јога, првото нешто што... Read More
Многумина од вас тренираат заради подобра кондиција, амбиции за губење на вишокот килограми и им се препорачува да вежбаат првенствено во аеробик или кардио режим. нели?... Read More
Ако би можел да издвојам едно прашање што најчесто го добивам, тоа е: „Колку пати неделно треба да тренирам за да постигнам резултати? Мојот одговор... Read More
Паузите помеѓу сетови во еден тренинг зависат од методот што го практикуваме. Кога се применува методот на повторливи сетови, најчест во бодибилдингот и рекреацијата, паузите помеѓу... Read More