Mon. Dec 5th, 2022

Uncategorized

Редовното вежбање и рутината за тренирање секако бараат целосна посветеност. Сепак, понекогаш веројатно заборавате на важните факти што треба да ги направите после тренинг. Подолу, ви... Read More
Креатинот е супстанца што нашето тело природно ја произведува како извор на енергија за нашите мускули. Се произведува од црниот дроб, но и од панкреасот... Read More
Едноставно: За 2 лица. Време на подотовка 5мин. Ако кофеинот е синоним за добар утрински почеток, тогаш можете да ги пробате ова овес со кафе. Најдоброто... Read More
Времето  кога се прави истегнување е клучен за ефектот што ќе го остави на мускулите. Врвните стручњаци одговараат на ова прашање : „Секогаш истегнувајте се после тренинг, никогаш... Read More
ПРЕДНОСТИ Со оваа вежба, ќе го зајакнете долниот дел од телото, и ќе ја добиете потребната кондиција за следната физичка активност. Особено за тие што патат... Read More
Многу од нас ќе стави на голем број на килограми во текот на зимските празници, и вистинското прашање е што се случува со мускулите, по... Read More
Здравствените придобивки од кисела зелка ја вклучуваат неговата способност да го подобри вашето дигестивно здравје , да ја зголеми циркулацијата на крвта, да го заштити... Read More