Sat. Jul 31st, 2021

Уредник

Претпоставувам дека некои немаат пристап до тегови и единствените опции за тренинг се најчесто вежби за телесна тежина. Некои од овие вежби можат да послужат како... Read More
Одење гладен или не јадејќи нешто од 18 часот е диетален мит на кој сите сме се сретнале барем еднаш во животот. Еден австралиски нутриционист откри... Read More
Тренингот на отворено е сè попопуларна активност, но како што растат температурите, мора да се внимава тренингот на свеж воздух да биде безбеден. Тренингот на... Read More
Луѓето се хомеотермички суштества, што значи дека температурата на нашето тело е постојана во текот на животот. И иако температурата варира од ден на ден, па... Read More
Веројатно ќе се согласите дека Арнолд не треба конкретно да се претставува, но она што нема да го сретнете толку често (освен ако не сте... Read More
Во современиот свет, ние правиме многу помалку физички активности отколку порано. Всушност, физичката активност неопходна за одржување на добро здравје не е доволно застапена. Во неодамнешната стручна... Read More