Wed. May 31st, 2023

Уредник

Многупати жолчката беше на обвинителна клупа, многупати беше слушната, обвинета, осудена на егзекуција од нашата исхрана, но има многу невистини и лошо протолкувани причинско-последични односи... Read More
Без разлика дали сте професионален спортист или рекреативец, закрепнувањето после тренингот треба да биде ваш приоритет. Посакуваните резултати доаѓаат само кога ќе создадете идеална рамнотежа помеѓу... Read More
Колку често треба да се менува планот за тренинг – во однос на употребените вежби? Колку пати сме слушнале дека „порано или подоцна телото ќе се... Read More
Улогата на јаглехидратите (јаглехидратите) во тренинзите, здравјето и долговечноста е секогаш актуелна тема во теретаните и лабораториите. Многу бодибилдери следат многу ниска UH диета за да... Read More
Мандарините се добро познато овошје. Покрај препознатливиот изглед, како мал портокал, мандарините имаат и многу корисни работи за здравјето на луѓето. Мандарините имаат нешто помалку од 40... Read More
Ако сте решиле да ослабете, тогаш треба да знаете што да избегнувате. Експертите издвоија пет работи. Не мислете на вежбањето само како обврска Ако вежбањето е... Read More
Стрес, анксиозност, раздразливост, промени во расположението, депресија, замор, сето тоа се симптоми со кои луѓето се среќаваат во животот, особено сега во модерното време. Од друга... Read More
Планот за тренинзи за мускулна маса генерално се прави за период од 6-8 недели, зависи од брзината на адаптација на мускулите и телото на промените. Обично... Read More