Wed. May 12th, 2021

Уредник

Магнус Лигдабк е личен тренер и нутриционист кој може да се пофали дека соработува со некои од најголемите холивудски starsвезди и нивните врвни резултати. Овој шведски... Read More
Одржувањето на ритамот на тренингот е обично најтешката алка во постигнувањето на целите. Но, откако ќе најдете време, поставите остварливи цели и креирате план за тренинг... Read More
Како изгледа редовен тренинг? Да речеме, правиме тренинг за нозе. Ајде да направиме кратко загревање и да вежбаме, барем треба. Првото нешто што многу луѓе ќе... Read More
BCAA или аминокиселините со разгранет ланец се составени од три аминокиселини: леуцин, изолеуцин и валин и ова соединение во форма на додаток во исхраната е еден... Read More
Тренингот за време на болест е ноќна мора за бодибилдерите. Болеста ве исфрла од редовната програма за оброци, кога сте болни, потешко е да одржите соодветна... Read More
За почетниците, се знае дека брзореагирачки мускулни влакна имаат поголем потенцијал за раст отколку бавнореагирачки. Бидејќи сме родени со повеќе или помалку однапред одреден сооднос на... Read More
Можете ли, после еден месец тренинг, да видите резултати, односно поголеми мускули? Колку мускули можете да добиете за еден месец? Еве што велат експертите. Градење на мускулите... Read More