Tue. Feb 7th, 2023
Мандарините се добро познато овошје. Покрај препознатливиот изглед, како мал портокал, мандарините имаат и многу корисни работи за здравјето на луѓето. Мандарините имаат нешто помалку од 40... Read More
Ако сте решиле да ослабете, тогаш треба да знаете што да избегнувате. Експертите издвоија пет работи. Не мислете на вежбањето само како обврска Ако вежбањето е... Read More
Стрес, анксиозност, раздразливост, промени во расположението, депресија, замор, сето тоа се симптоми со кои луѓето се среќаваат во животот, особено сега во модерното време. Од друга... Read More
Планот за тренинзи за мускулна маса генерално се прави за период од 6-8 недели, зависи од брзината на адаптација на мускулите и телото на промените. Обично... Read More
Редовното вежбање и рутината за тренирање секако бараат целосна посветеност. Сепак, понекогаш веројатно заборавате на важните факти што треба да ги направите после тренинг. Подолу, ви... Read More
Ако мислевте дека со кревање тегови само градите мускулна маса – сте се излажале. Сакате да ги стопите масните наслаги?  Oдете во теретана – добра сесија... Read More
Да, точно е – луѓето обично почнуваат да вежбаат пред летото (за да добијат подобро тело), ​​а потоа полека забораваат на тоа до крајот на... Read More
Корегирана исхрана и соодветно дозирана физичка активност е „клучот“ за постигнување и одржување на саканата тежина и убаво, дефинирано тело. Мислам дека сите некаде знаеме дека... Read More