Wed. May 12th, 2021
„Мускулите не растат на тренинг, туку во сон“, е златното правило за фитнес. Но, покрај квалитетот на спиењето, мускулниот раст, закрепнувањето, но исто така и квалитетот... Read More
Дали често чувствувате надуеност, гадење, повраќање, подригнување, икање, болка во стомакот, киселини? Дали имате омекнат стол и имате потреба од често мокрење или чувство на... Read More
Ако сакате да изгубите тежина, да ги обликувате нозете и задникот, да ја зголемите фитнесот и издржливоста или едноставно да внесете новина во вашата рутина... Read More
Додека бета-аланинот е многу популарен меѓу многу професионални спортисти, како што се фудбалери, велосипедисти, спортисти, и меѓу нив и боди-билдери и луѓе кои прават тренинг... Read More
Пред сè, запрашајте се која е вашата цел: губење тежина или маснотии? Разликата е голема, а подолу можете да ги прочитате 5-те клучни разлики во овие... Read More
Ако вашата цел е да ја зголемите силата, еден од предусловите што мора да го исполните е максимална посветеност на целта, но исто така и... Read More