Mon. May 23rd, 2022
Дали конечно добивте членска книшка во теретана? Секоја чест! Ако одите во нова теретана, но сте малку нервозни поради тоа, не грижете се. Речиси сите се малку збунети... Read More
Дефицитот на калории е неопходен фактор за слабеење и топење на мускулното ткиво. Сепак, многумина сакаат да ја зголемат мускулната маса, што бара вишок калории. Дали мислите... Read More
Без оглед на вашите фитнес цели, пилешкото е идеална храна за секој кој сака да живее здрав живот. Пилешките гради често имаат малку маснотии и богати... Read More
Кога размислувате за начини да согорите калории , спиењето ретко ви паѓа на ум, но телото согорува калории додека спиете. Дали можеме да изгубиме тежина и колку калории навистина согорува оваа активност? Истражувањата... Read More
Односно, како да уживате во омилената „нездрава“ храна дома, или кога ќе излезете некаде, без тие да бидат премногу проблематични – неколку практични совети. Пица... Read More
Секој што сака да се врати на спортот по корона мора да биде сигурен дека болеста не оставила последици врз срцето и белите дробови. Со... Read More
Тиквата пристигнала во Европа од Северна Америка, каде што ја одгледувале други домородци на тој континент. Благодарение на тоа, тиквата стана составен дел од националниот фолклор... Read More
Без разлика дали вашата цел е да се добиете на мускулна маса, да изгубите тежина, да ја зголемите силата или само да ја одржите вашата... Read More